Tala Fou a le Kamupani

Atina'e Tala'aga O le C5 Petroleum Resin ma Rosin

2022-10-26

Mai le 2004 e oo mai i le taimi nei, i le 9 tausaga ua tuanaʻi, Petroleum Resin ua ou molimauina le fesuisuiai o tau mai le C5 mea mataʻutia i le suauu resin oloa. I lena taimi, o le carbon lima mea mata e 3,600 yuan / tone, Petroleum Resin petroleum resin o 8,000 yuan / ton, Petroleum Resin ma le tau o oloa maeʻa e faaluaina le tau o mea mata. I lena taimi, Petroleum Resin malamalama aiga i le suauu resin sa le lava, Petroleum Resin ona o le tele o tagata faʻaoga sa faʻaaogaina pea le rosin. E leʻi oʻo i se taimi mulimuli ane na mafatia ai le rosin i mala o le tau ma faʻateleina le gaosiga o rosin. Suauu resins sa sili atu ma sili atu ona taliaina i le maketi faava o malo. O nisi tagata i Saina na faasolosolo ona taumafai e sui le rosin i suauʻu resini se vaega pe atoa. E sili atu nai lo rosin.

I le kuata lona fa o le 2011, Petroleum Resin na pa'ū tau o le rosin ma le petroleum resin. Rosin ua pa'ū i lalo ole 10,000 yuan, Petroleum Resin o se mataua e sili atu i le 50%. O le tau masani ole suau'u resin e 11,800 yuan/ton. Ae ui i lea, Petroleum Resin le tau o loʻo i ai nei o le C5 raw material o loʻo tumau pea ile tau maualuga ole 8,000 yuan/ton. O le tau o oloa o le tau o mea mata e 1.5 taimi. Su'esu'e mafua'aga o le fa'aitiitia: 1. Fa'ateleina le gaosiga o rosin i le 2011. 2. Fa'alavelave aitalafu a Europa. O lo'o fa'aulu i fafo le tulaga fa'atau atu o rosin. O le auina atu i fafo o le rosin ma le rosin resin i atunuu atiaʻe i Europa ma Amerika e oʻo atu i le 370,000 tone. O le aitalafu a Europa e taʻitaʻia saʻo ai i se faʻaititia tele o rosin e auina atu i Europa ma le Iunaite Setete.

I le tulaga o le tau o le suauʻu faavaomalo o loʻo i ai nei, e le mafai ona paʻu le C5 raw material, Petroleum Resin lea e faʻatulagaina ai le tau atoa o le suauʻu resin. Afai ole tau ole suau'u resin e itiiti ifo i le 11,000 yuan/ton, Petroleum Resin ole atina'e ua toeitiiti lava a leiloa. E faapena foi mo rosin. E tusa ai ma faʻamatalaga mai le pisinisi vaomatua o Guangdong, o tau o le gaosiga o rosin e aofia ai: lisi o laʻau, faʻamalo resini, rosin i uta fale gaosimea, Petroleum Resin faʻatasi ai ma le puleaina ma le gau, ma le tau o le rosin ua ulufale atoa i le vaitau o le 10,000 yuan. I se isi faaupuga, Petroleum Resin pe afai o le tau o rosin e itiiti ifo i le 10,000 yuan, o le pisinisi o le a leiloa tupe. I aso nei, o le suiga i le va o le rosin ma le suauʻu resin e toetoe lava a lauiloa e le tele o fale gaosi oloa i lalo, Petroleum Resin ma le tuʻuina atu ma le manaʻoga tau o le lua e fesoʻotaʻi le tasi ma le isi.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept