Tala Fou a le Kamupani

Agregate E Talafeagai mo le Fausiaina o le Ola

2022-10-26

O fasimea sima e ese mai fola masani. O fasi sima lanu ose ituaiga fou o mea fa'alava e masani ona fa'aoga i atunu'u eseese. O lenei oloa o loʻo faʻaaogaina lautele mo faʻailoga laupapa i luga o auala tetele, malae vaʻalele, malae vaʻalele, nofoaga o nofoaafi, alalaupapa, pasi pasi, paka, paka, sikuea, aʻoga ma faletalimalo, fale ofisa, ma isi. maketi i tulaga o le fausiaina o laufanua o le taulaga ma le faamatagofieina o le siosiomaga o le taulaga.

 

O le matagofie o le sima sima pavement o loʻo taoto i le oloa lava ia ma le uiga o le le mataʻu. O vaega sima e gaosia e la matou kamupani e iai lanu eseese ma e faʻaaogaina i le tele o nofoaga maualuluga, fale faʻatoʻaga, ma auala a le malo. Ona o latou uiga, latou I le tulaga o le matagofie, e sili mamao atu nai lo o auala asphalted, lea e sili atu ona talafeagai nei auala mo le siosiomaga o loo siomia ai, tuufaatasia i totonu o le olaga o tagata, ma tuufaatasia i totonu o le fausiaina o le taulaga.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept