Tala Fou a le Kamupani

Ole Fofo ole Poloketi Ta'e a Aggregates

2022-10-26

E iloa lelei o foliga o fasimea sima o foliga o mea laiti. A fa'apipi'i, e mana'omia se mea fa'apipi'i fa'apitoa e fa'apipi'i e fai ai luga o le auala. Ona o lona faʻaogaina, e masani ona faʻaaogaina i le faʻapipiʻiina o vaega sima. E mafai ona mafua ai le ta'e ona o le le sa'o o le fa'ata'atia, ae fa'afefea ona fo'ia lea tulaga?

A. Pe a faʻapipiʻi vaega sima, o le a aliali mai taʻetaʻei pe a maeʻa le faʻapipiʻiina ona o le le lelei o le tuʻuina. O le mafuaaga autu o le fua o le vai-sima o le ie e le o pulea lelei. E masani lava, o le fua o le vai-sima o le ie e tatau ona sili atu pe tutusa ma le vai-sima fua o mea faavae, ma e sili atu le le pipii i le limu. Pe a itiiti ifo le fua sima vai o le ie nai lo le fua o le sima vai o mea faavae, o le a maua e le vaega sima fou fou ta'eta'e le tu'ia i le faagasologa o felauaiga.

B.

C.E maualalo le malosi o le pallet po'o le lapopoa o le su'isu'i. O vaega sima e fausia i luga o le fata. A maualalo le malosi o le pallet pe tele le su'iga so'o, o piliki fola e masani ona ta'e i taimi o felauaiga.

O ta'eta'e i totonu o le fa'apipi'i sima e mafua ona o le fa'afitauli o le fua fa'atatau. I le taimi lava e tasi, faʻalogo lelei e siaki pe o iai ni mea le mama i totonu o mea faʻaaogaina. O le taimi lava e maua ai e siaki i le taimi, o le a aliali mai foi ta'eta'ei o vaega eseese.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept