Malamalama

Comonomer ile Petroleum Resin

2022-10-26

O lo'o fa'atupula'ia le televave o atina'e suau'u a le lalolagi i aso nei. Faatasi ai ma le faʻaogaina o le maketi, Petroleum Resin petroleum resins e faʻaaogaina lautele. O le asō o le a ou talanoa e uiga i comonomers i resins suauʻu e tuʻuina atu ia te oe se malamalamaga sili atu ma faʻapitoa i suauʻu resins.

E mafua ona o le heterogeneous tertiary carbon olefins o loʻo i ai se sao i le fesiitaiga o filifili i le polymerization tali ma faʻatupu ai le mautu kaponi kaponi maualuga. I le taimi lava e tasi, Petroleum Resin e iai foʻi le aʻafiaga o le faʻamutaina o le polymerization tali, aua o le a puʻeina le HCl na gaosia e le fesoʻotaʻiga i le va o AlCl3 ma piperylene, Petroleum Resin ma faʻagesegese ai le catalytic aafiaga o le HCl, Petroleum Resin ma le faʻatusa e gaosia. mamafa mole mole, polymers leaga soluble.

O monoolefins o lo'o i ai le fa'aleleia ma le fa'aleleia lelei o le suau'u resini o nisi o monoolefins o lo'o i ai atomu kaponi maualuga. O le tele o mea o loʻo i totonu o nei monoolefins, Petroleum Resin o le sili atu lea o le solubility o le resini. O le maualalo o le monoolefin i totonu, Petroleum Resin o le sili atu ona faigata le resin ma le maualuga o le mamafa o le mole, Petroleum Resin o le sili atu ona le mafai ona faʻaaogaina vaega polymer. E le gata i lea, o le cyclopentene i le matafaioi e talitutusa ma solvents hydrocarbon aromatic, Petroleum Resin e mafai ona faʻalauteleina le faʻavaeina o le maualuga o le liusuavai ma le polymer soluble.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept